Voor jou

Coaching bij Twinkeleyes betekent dat je met volle inzet, van jou én mij, werkt aan een voor jou belangrijk thema.

Met welke vraag, welk thema of welk doel je ook komt, ik kijk altijd verder dan een snelle oplossing. Ik help jou jezelf en de wereld om je heen beter te begrijpen. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en hoe jij van betekenis wilt zijn. En altijd heb ik aandacht voor je binnenwereld (gedachten, gevoelens, emoties) en de wereld om je heen (gedrag, werk, relaties). Werkvormen kies ik passend bij jouw leerstijl en vraag. Samen gaan we voor een coachtraject met een duurzame positieve impact, op jouw leven en werk.

Werkwijze

Werkwijze

Een coachtraject bij "Twinkeleyes" is een duurzame investering in jou en je toekomst. Coaching is heel persoonlijk. Daarom start ik altijd met een kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend. Klikt het tussen jou en mij? Past wat ik te bieden heb bij wat jij nodig hebt? Dit verkennen we samen. Zijn we gemotiveerd om met elkaar aan de slag te gaan? Dan schrijf ik een voorstel voor een coachtraject passend bij jou. Word je daar enthousiast van? Dan gaan we aan de slag.

Thema's en coachvragen

De thema’s en coachvragen waar ik me mee bezig houd liggen op het snijvlak van persoon en werk, leven en loopbaan.

Je kunt denken aan thema’s als werk-privé balans, (beter) leren omgaan met gedachten, emoties en angsten, loopbaankeuzes, burn out (preventie), (hoog)gevoeligheid, perfectionisme, faalangst, zingeving en identiteit, kwetsbaarheid en overprikkeling.

Coachvragen die ik vaak tegenkom zijn bijvoorbeeld: Hoe ga ik om met mijn hoge lat? Hoe vind ik werk dat bij mij past? Hoe ga ik om met mijn gedachten en gevoelens? Ik loop steeds tegen hetzelfde aan; hoe doorbreek ik dit patroon? Hoe kan ik meer zin ervaren in mijn werk? Hoe kan ik mijn grenzen beter leren kennen en bewaken? Hoe stel ik de juiste prioriteiten en luister ik daarnaar? Ik ben te veel bezig met wat anderen van mij denken en bij alle andere “te” vragen: Ik ben te druk, stel te hoge eisen, ben te gespannen, slaap te weinig of denk te veel – Hoe ga ik daar beter mee om?

Zit je met iets anders of kun je er nog niet de woorden voor vinden? Ook dan ben je van harte welkom. Samen zoeken we wat de kern is. Denk ik dat iemand anders je beter kan helpen? Ook door je in contact te brengen met iemand anders help ik je graag een stap verder.

Voor jou (particulier)

– Gratis kennismakingsgesprek
– 85 euro per sessie (1 – 1,5 uur)
– Exclusief reiskosten wanneer ik op locatie kom

Zijn de kosten een drempel?
Neem ook dan gerust contact op. Mijn diensten vallen niet binnen de zorgverzekering. Via de werkgever is vaak wel meer mogelijk dan je denkt.

Zakelijk & via werkgever

– Gratis opdrachtverkenning
– Tarief in overleg
– Exclusief reiskosten, voor- en nawerk van de coach

Online

Heb je voorkeur voor (de eerste keer) online?
Geen probleem.

Deurningen

Voor kennismaking en coaching ben je welkom in mijn gespreksruimte aan huis. Koffie en thee staan altijd klaar. De ruimte is geschikt voor drie personen. Er is genoeg (gratis) parkeerruimte.

Coaching kan ook buiten plaatsvinden. Vanaf mijn woning zijn we meteen in de natuur.

Op locatie

Ik kom graag naar jouw organisatie of een externe locatie voor kennismaking en coaching.